Single handed

Ook dit jaar wordt er weer een Single-handed georganiseerd. De Single-handed formule is eenvoudig. De schipper volbrengt eigenhandig, dus zonder verdere bemanning aan boord, een recreatieve zeiltocht. Natuurlijk varen we om het hardst. Maar het sociale element rondom onze tocht is groot.

Het programma is als volgt:
  • De vrijdag voor de wedstrijd varen alle deelnemers naar de buitenhaven van Stellendam. We helpen elkaar in de sluis en met afmeren in de havens. De briefing is op vrijdagavond. 
  • Zaterdagmorgen maken we bijtijds los en varen we “de tocht” naar de afgesproken bestemming. Het doel is altijd om buitenom naar Zierikzee te varen. Maar met veel wind of weinig zicht dan wordt een alternatieve haven gezocht na het ronden van Tiengemeten. 
De prijsuitreiking vindt bij voorkeur plaats in een plaatselijke kroeg. Na de prijsuitreiking gaat iedereen weer zijn/haar eigen weg.

Dit jaar wordt de Single-handed gevaren op zaterdag 8 april 2016.

Meld je nu aan met bijgevoegd inschrijfformulier of stuur een bericht naar onderstaand e-mail adres. De inschrijving sluit op zondag 2 april om 20.00 uur.

Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 30! Zorg dus dat je op tijd bent met inschrijven.

Deelnemers krijgen in de week voorafgaand aan de tocht per e-mail een uitnodiging voor de briefing toegestuurd.

Tot ziens in Stellendam!


Leen Hofstede
lhj@kpnmail.nl

 

 

 

 

ĉ
Mireille Aulich,
23 feb. 2017 12:36
Comments