Nieuws & archief‎ > ‎Nieuws‎ > ‎

Jeugdweekend 2012

Geplaatst 4 mei 2012 03:46 door Webredactie WVH
Op zaterdag 9 en zondag 10 juni wordt weer het jaarlijkse jeugdweekend georganiseerd. Ook deze keer doen alle Hellevoetse watersportverenigingen mee. Het programma loopt van zaterdagochtend vlak voor de lunch tot zondagmiddag net na de lunch.

Het wordt een weekend vol spel en avontuur. Zo hebben we een actief programma op water en land en wordt er een tentenkamp opgezet waarin alle kinderen zullen overnachten. Zaterdagavond is er een spectaculair diner voor de deelnemers gevolgd door een bijzonder avondprogramma. Op zondag sluiten we na de lunch het jeugdweekend af.
Het Jeugdweekend wordt georganiseerd voor kinderen van 7 t/m 17 jaar. Voor begeleiding tijdens het weekend zijn we nog op zoek naar ouders, grote broers, zussen, opa's en oma's die willen helpen (opzetten van de tenten, assisteren bij de organisatie van de lunch, ontbijt en spellen).

Je kunt jezelf inschrijven door het strookje in het bijgaande document in te vullen en per email op te sturen naar


Let op! De inschrijving sluit op 16 mei. Wacht dus niet te lang met inschrijven. 
Als je je hebt aangemeld, ontvang je op het ingevulde e-mailadres meer informatie.

Deelname aan het jeugdweekend is gratis voor jeugdleden van alle Hellevoetse watersportverenigingen. Ben je geen jeugdlid maar wil je wel meedoen? Dan wordt er een bijdrage gevraagd van 20 euro p.p.
Ċ
Webredactie WVH,
4 mei 2012 03:46
ĉ
Christianne Colaris,
17 mei 2012 03:37
Comments