Nieuwtjes

TERUG
Sunday 14 June 2020 |
Nieuws,  |
Youri |

CORONA UPDATE 14-06: Douchen toegestaan

Vanaf 15 juni is het weer mogelijk gebruik te maken van de douches.

Beste leden,
 
Afgelopen tijd hebben we volop kunnen genieten in de haven en op het water. Afgelopen zondag is het jeugdzeilen weer van start gegaan. De berichten op onze social media waren zeer positief en de jeugd heeft er zichtbaar van genoten!

IMG_1018

Nog steeds zijn de maatregelen ivm 1,5 meter van kracht. Vanaf 15 juni is er weer een stukje verruiming: de douches worden beperkt open gezet. Het sanitair wordt vanaf 15 juni 2020 verder geopend voor toiletgebruik en nu ook om te douchen. 

Heliushaven:
In de Heliushaven gaan we weer terug naar de situatie van gescheiden dames en heren toiletten. Het middelste toilet en de middelste douche blijft buiten gebruik en wordt afgesloten om de 1,5 meter te waarborgen. 

Wanneer je naar het toilet wilt gaan en het blijkt dat de beide toiletten bezet zijn, wacht dan buiten op je beurt zodat de afstand tot elkaar gehandhaafd blijft. Hetzelfde geldt voor de douche. Na het douchen is het wellicht een beetje behelpen aan de wastafel als je daar je tanden wilt poetsen etc. We zijn nog bezig om daar schermen te plaatsen, maar die zijn 15 juni nog niet gereed ivm de levertijd van de materialen.

Over het algemeen geldt: gebruik je verstand en houd 1,5 meter afstand. Wanneer het druk is, is het misschien beter om op een ander tijdstip te gaan dan in een rij staan wachten. Na het douchen en gebruik van de wastafels graag wel alles schoonmaken zodat de volgende niet besmet kan raken. De toegangsdeuren staan in principe open zodat je de deur niet hoeft aan te raken

Kanaalhaven:
Het sanitair kan betreden worden door ofwel de ene, dan wel de andere deur te gebruiken. De gebruiker doet de deur op slot en gebruikt de toilet of douche. Het andere sanitair blijft dan beschikbaar voor iemand anders, ongeacht zijn of haar geslacht. Voor de rest blijven alle andere maatregelen van kracht. Ik zie dat we ons goed aan de maatregelen houden.

Houd afstand en blijf gezond.

Met vriendelijke groet,
Pieter Hattink

Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

Categorie├źn