Nieuwtjes

TERUG
Sunday 12 July 2020 |
Jeugd,  |
Youri |

Jeugdzeilen Hellevoetsluis Nieuwsbrief

Het is ons alweer gelukt de afgelopen vijf zondagen lang plezier te beleven op het water!

Hoi Jeugdzeilers!

Het is ons alweer gelukt de afgelopen vijf zondagen lang plezier te beleven op het water met het gezamenlijke Jeugdzeilen. Ondanks dat het misschien een gekke tijd is door het Corona virus, hebben we met zijn allen ons best gedaan er iets van te maken!

Afbeelding1    Afbeelding2

En we zijn nog lang niet klaar! Na de zomervakantie gaan we vanaf september weer van start met de CWO opleidingen en kun je dus weer doorgaan voor een volgend diploma. Heb je nog helemaal geen CWO diploma dan kun je ook vanaf dan instromen zonder enige ervaring.

Zomerkampen

Wil je nu in de zomervakantie ook het water op en starten met een CWO opleiding, dan raden we je aan je in te schrijven voor een van de jeugdzeilkampen.

Deze worden georganiseerd door zeilschool iSail op het haventerrein van WV Hellevoetsluis. Daarnaast zullen veel van onze eigen instructeurs ook de opleidingen in die week ondersteunen.

Inschrijven kan via: https://www.zeilschoolisail.nl/jeugdzeilkamp

 
Zomervakantie activiteiten agenda

Tot 1 september zijn alle evenementen in de omgeving helaas afgelast. Maar, er is gelukkig nog genoeg te beleven. We hebben een aantal leuke activiteiten op een rijtje gezet en misschien zit er wel iets voor jullie tussen?

  • Altijd al een kijkje willen nemen in een vuurtoren? Bezoek dan de vuurtorens van Westkapelle. Kijk op https://www.polderhuiswestkapelle.nl/nl/vuurtoren. Ook het museum “het Polderhuis” is erg leuk.
  • Op avontuur in de natuur? Dat kan je doen op Tiengemeten. Dit eiland heeft een rijke verzameling aan vogels en planten. En, er is ook een super vette speeltuin, “Speelnatuur van OERRR”. https://www.natuurmonumenten.nl/kinderen/speelplekken/speelnatuur-tiengemeten
  • Vergeet niet om lekkere mosselen te eten. Dat kan op veel plaatsen. Op Neeltje Jans zit je helemaal in de sfeer. Eetsmakelijk!
  • Bezoek geitenboerderij De Mèkkerstee, een leuk uitje voor jong en oud. Toegang en parkeren is gratis. Kijk op https://www.demekkerstee.nl/
  • Ook met een ander vervoersmiddel kan het leuk zijn om het water op te gaan. Wat dacht je van kano varen in de Biesbosch? Kijk op https://np-debiesbosch.nl/te-doen/kanoeen/
  • Of met een surfplank door de branding op het strand van Ter Heijden aan Zee. Kijk op https://www.dreamssurfschool.nl
  • Dicht bij onze haven is er ook van alles te beleven en te bezoeken. Bijvoorbeeld het droogdok Jan Blanken. Kijk op https://www.droogdok.nl/
  • Of struinen langs het strand. Wat vind jij allemaal? Wanneer de wind een tijdje uit Noordwestelijke richting is gekomen dan vind je het meest!
  • En wil je eens echt dicht bij de haven van Rotterdam komen? Bezoek dan Futureland op de 2e Maasvlakte. https://www.futureland.nl

Naseizoen Jeugdzeilen Hellevoetsluis

Vanaf 6 september starten we weer met onze CWO opleidingen! Heb je nog helemaal geen zeilervaring? Dan kun je ook nu prima instromen!

Schermafbeelding 2020-07-12 om 13.37.15

Zie: Agenda

Ouderbijeenkomst en Zwembadles 6 september

Om het naseizoen goed te beginnen starten we de eerste dag met een ouderbijeenkomst en de welbekende zwembadles. Hier kunnen de nieuwe kinderen en ouders kennismaken met de organisatie en starten we met het trainen van onze vrijwillige begeleiders.
 
De zwembadles is verplicht voor alle startende CWO’ers en leert hen in een gecontroleerde omgeving hoe te handelen wanneer het bootje een keer omslaat.
 
Programma
 
10:00          Ouderbijeenkomst terrein WV Hellevoetsluis
11:00          Start rib training (verplicht voor alle varende begeleiders)

12:00          Lunch

13:00          Start zwembadles
15:30          Einde zwembadles

Locatie zwembadles

Dit jaar houden we de zwembadles bij het maritieme trainingscentrum RelyOn Nutec op de Maasvlakte Rotterdam.

33

Adres:

RelyOn Nutec Rotterdam
Beerweg 71
Maasvlakte Rotterdam


Corona maatregelen

Door het Coronavirus zijn we helaas genoodzaakt de zwembadles uit te voeren zonder de aanwezigheid van de ouders/verzorgers van de kinderen. U dient uw kind dan ook voor de start van de les af te zetten en na de les weer op te halen.
 
Inschrijven

Inschrijven kan nu digitaal via de website: https://jeugdzeilenhellevoetsluis.eu
 
Heb je je voor Corona al een keer ingeschreven? Dan vragen we je om je opnieuw in te schrijven en het totaal aan inschrijfgeld over te maken!

 

 

Voeg een beoordeling toe voor deze reactie

Categorie├źn