ENDENL

Nieuwtjes

Blogcategorieën

Terug
Friday 6 November 2020 |
Nieuws,  |
Youri

Eerste boten op de kant!

Vandaag zijn we begonnen met het uit het water halen van de boten t.b.v. de winterstalling

Vandaag zijn de mannen van onze kraanploeg, zelfwerkzaamheid en havenbeheer van start gegaan met het uit het water halen van onze schepen voor de winterstalling. Samen met de experts van Yagra Jachtservice  worden de schepen één voor één naar de kade geloodst en op de kant gehesen. Even kort afspuiten en vervolgens is het puzzelen om alle boten zo comfortabel mogelijk te plaatsen op ons parkeerterrein. 

IMG_2946

Afgelopen winterseizoen kregen we voor het eerst te maken met het Coronavirus. Dit zorgde voor een andere werkelijkheid waar we met zijn allen aan moesten wennen. We hebben in die periode kort de toegang tot de haven moeten sluiten wat zorgde voor een korter "klusseizoen".

IMG_2947

Gelukkig hebben we op dit moment een werkbaar Coronaprotocol, waardoor iedereen veilig de komende maanden aan zijn vaartuig kan werken.* Ook tijdens de hijswerkzaamheden van vandaag is duidelijk zichtbaar dat onze leden zich hier goed aan houden. Hiervoor dank!


*Ons Coronaprotocol is gebaseerd op de opgedragen regelgeving vanuit de overheid en kan hierdoor tussentijds wijzigen. Zorg dat u op de hoogte blijft van eventuele veranderingen via ons laatste nieuws. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met: haven@wvhellevoetsluis.nl