Informatie

WV Hellevoetsluis is een gezellige vereniging aan de Heliushaven in Hellevoetsluis. Hier staat het clubhuis dat een grote kantine heeft op de verdieping en een havenmeesterkantoor en extra toiletten op de begane grond. Recht voor het clubhuis liggen de jachten van de leden aan vaste steigers. Sinds 2011 zijn er extra ligplaatsen gerealiseerd in het kanaal, daar is een eigen havenmeesterkantoor, maar geen clubhuis. De vereniging beschikt over een grote parkeerplaats die ook dienst doet als winterstalling. De vereniging organiseert samen met de andere twee verenigingen aan de Heliushaven het jeugdzeilen voor Hellevoetsluis.

WV Hellevoetsluis heeft twee locaties: het Kanaal en de Heliushaven. In het Kanaal ligt u beschut achter de sluis op loopafstand van het historische en gezellige centrum en op vaarafstand van het winkelcentrum. De Heliushaven is een toegankelijke en rustige buitenhaven met toegang tot het clubhuis. Er zijn fietsen beschikbaar in de Heliushaven om de (ook te lopen) afstand naar het centrum te overbruggen.

In de Heliushaven beschikt de WVH over de volgende additionele faciliteiten:

Kantine en speelweide
Ruime parkeergelegenheid
Vuilcontainers voor huisvuil, papier/karton en glas
Mastenkraan met handlier
Hijsboom met elektrische lier (SWL 1.500 kg)
Trailerhelling (maximum gewicht 1000kg)
Te koop bij havenmeester Heliushaven: butaangas (campinggas) en propaangas
Fietsen worden, zonder kosten, voor kort gebruik (bijv. boodschappen), bij de havenmeester Heliushaven uitgegeven. Voor daghuur is huur via verhuurbedrijf mogelijk.
Het grote toegangshek van de Heliushaven is 's nachts afgesloten voor auto's. Voor voetgangers is er een looppoort. Om het terrein op te kunnen met een auto heeft u een sep-key nodig. Deze kan tegen een borg bij de havenmeester worden verkregen.
 
Wij hopen u hiermee een goede indruk van onze vereniging te hebben gegeven en hopen van harte u, als toekomstig lid of als passant, te kunnen verwelkomen.