ENDENL

Nieuwtjes

Blogcategorieën

Terug
Wednesday 16 December 2020 |
Nieuws,  |
Youri

Nieuwe Havencommissaris

Even voorstellen...

Vanaf heden heeft de Heliushaven een nieuwe Havencommissaris. Robert Muiderman zal de functie overnemen van Ger Wilke welke zich jaren fanatiek heeft ingezet in deze rol. De Coronamaatregelen maken deze overdracht wat sober, een goed afscheid houdt Ger nog van ons te goed! Voor nu kunnen we vermelden dat we ontzettend dankbaar zijn voor zijn tomeloze inzet!

Robert Muiderman 
Voor de meeste leden een bekend gezicht, hieronder alsnog een korte introductie.

Hallo, mijn naam is Robert Muiderman, 56 jaar, en woon samen met Yvonne. Momenteel ben ik werkzaam als monteur bij een bedrijf dat kunststof kozijnen maakt. Mijn huidige taak bij de WVH is de aansturing van de kraanploeg. Deze taak wordt in 2021 door Jan van Duyn overgenomen. Ikzelf neem dan de functie van havencommissaris Heliushaven over van Ger Wilke. Het is weer een nieuwe uitdaging waar ik zin in heb. In de zomer ben ik veel op de haven te vinden, zo kan ik goed feeling houden met het reilen en zeilen van de haven. 

Schermafbeelding 2020-12-16 om 15.52.26

Robert Muiderman
+316 - 54914860
havencomhelius@wvhellevoetsluis.nl