ENDENL

Vacatures

Vacatures

Vacatures

Voor het goed draaien van de vereniging is het belangrijk dat alle openstaande vacatures zo snel mogelijk ingevuld worden. Immers, zonder vrijwilligers gaat het niet, en zullen we moeten terugvallen op duurdere oplossingen. Hieronder een overzicht van de huidige openstaande vacatures.

Havencommissaris Heliushaven

Werkzaamheden:
 De havencommissaris maakt deel uit van de havencommissie. Hij heeft hierin als hoofdtaak het is het oog houden van de dagelijkse gang van zaken op de haven en is hierbij het 1e aanspreekpunt voor de ligplaatshouders en havenmeesters in de haven. Hij maakt het voorstel jaarrooster voor de havenmeesters en overlegt dit met het bestuurslid havenbeheer. Bij afwezigheid of ziekte van de havenmeester zorgt hij zo nodig voorvervanging. Hij/zij regelt samen met de havenmeester het havenbeheer wat betreft passanten, tijdelijke ligplaatsen voor lid-passanten, (tijdelijke) ligplaatsveranderingen van leden en wachtoverdracht havenmeesters. Hij zorgt met de havenmeester voor de administratie hiervan in e-Captain en informeert het bestuurslid havenbeheer betreffende mutaties ledenbestand inclusief de facturen van (lid)-passanten. Hij heeft regelmatig overleg met het bestuurslid havenbeheer en doet voorstellen voor verbeteringen/ aanpassingen aan steigers en opstallen, havenreglement en actuele onderwerpen en toekomstplannen. Daarnaast zijn er nog een aantal werkzaamheden zoals het (na)meten van schepen van nieuwe ligplaatshouders, het begeleiden van de verwerking winterstallers in e-Captain, opnemen van stroom-verbruiksmeters en dergelijke.
 
Kortom een uitdagende taak die vooral in samenwerking met havenmeesters kan worden uitgevoerd. Lijkt deze functie je wat, of wil je er nog wat meer informatie over hebben, neem dan contact op met Willem Doelman. 
e-mail: haven@wvhellevoetsluis.nl
tel:       06-57571954