ENDENL

Hek Heliushaven

Standaard openingstijden: 

Het hek staat open op de volgende tijden, waardoor leden en gasten vrij in en uit kunnen rijden: 

  • boten te water tot 15 juni en 1 september tot boten eruit: 9.00-19.00 uur 
  • 15 juni t/m 31 augustus: 8.00-22.00 uur 
  • als de boten op de kant staan (november tot eind maart) is het hek gesloten evenals het hek tussen ons en WSV Haringvliet. 

Deze tijden zullen we evalueren, zeker na het eerste jaar. Als we de tijden aanpassen zullen we dit tijdig communiceren 

Inrijden: 

Het hek bestaat uit een looppoort en hek waar u met de auto doorheen kunt. 

Het hek openen voor de auto: u rijdt met de auto tot voor het hek zodat u op de lus staat. Vervolgens belt u het volgende nummer +33 70000 37473377 of 0033 70000 37473377 (dit is een Frans nummer). Hier zijn geen kosten aan verbonden voor de beller. Nummerherkenning moet aan staan. Het hek zal opengaan en sluit achter u. De lussen bevinden zich 1 meter voor het hek. 

Als er geen auto op de lus staat, bijvoorbeeld omdat u met de fiets bent, dan zal door het bellen van hetzelfde nummer het slot van de looppoort worden vrijgegeven. Je hoort een klik en het hek gelijk met de hand openen. Na een aantal seconden valt hij weer in het slot. Let op dat u het hek goed sluit achter u. 

U kunt ook het hek voor iemand anders, die met zijn auto voor het hek staat, open laten gaan door het nummer bijv. vanaf uw boot te bellen.

Uitrijden: 

Als wilt uitrijden werkt dit op exact dezelfde wijze als inrijden. Uw auto moet op de lus aan de binnenzijde staan en vervolgens belt u hetzelfde telefoonnummer. 

De looppoort beschikt aan de binnenkant over een panieksluiting en kan met de hand worden geopend. 

Aanmelden:

Meldt bij de ledenadministratie uw telefoonnummer en eventueel dat van uw partner of kinderen aan om toegang te krijgen tot de haven. Email: ledenadministratie@wvhellevoetsluis.nl   
Graag ook de naam van uw partner of kinderen doorgeven. Pas als u aangemeld bent in het systeem gaat het hek open.