Kanaalhaven

Kanaalhaven

Kanaalweg Westzijde 8
3221 LK Hellevoetsluis
 
Contact havenmeester:
06 - 234 457 74
 
Havencommissaris:
Ger Jumelet (havencommissariskanaal@wvhellevoetsluis.nl)
06-12838644

 

IMG_4958

 


De aansluitingen op de elektrakasten zijn voorzien van een oogje waaraan een slotje bevestigd kan worden. Het type stekker hiervoor is de CEE 852. De aansluitingen zijn evenals in de Binnenhaven voorzien van een Kwh-meter, de ligplaatshouder is dus zelf verantwoordelijk voor het verbruik. 

Het toegangshek naar de haven is voorzien van een elektronisch slot wat geopend wordt middels een Sepkey. Deze is verkrijgbaar bij de havenmeester tegen betaling van €40 (zelfde prijs als Helius haven). De Sepkey is te gebruiken voor zowel Kanaalhaven als voor Heliushaven.

Indien er een opstapje nodig is mogen deze alleen op de vingerpier geplaatst worden. Vast gemonteerde trapjes zijn tegen kostprijs verkrijgbaar, opgave hiervoor bij havenmeester of Ger Jumelet. Het is niet toegestaan om eigengemaakte trapjes te monteren.

Om materiaal in- of uit te laden kan even geparkeerd worden op de laad/losplaats voor het toegangshek. De auto moet op het parkeerterrein aan de overzijde van de Kanaalweg, tegenover WV Haringvliet, geparkeerd worden. Voor langere perioden kan de auto ook op de Heliushaven geparkeerd worden of op het Zuidfront.

Meer informatie over:

Brug en Sluis tijden kanaalhaven

Plattegrond Kanaalhaven